luni, 14 martie 2011

In 2011, Pastele se sarbatoreste la Conac



In perioada 22-25 aprilie 2011, Conacul dintre Vii va asteapta cu pachete speciale ce va ofera posibilitatea de a sarbatori alaturi de cei dragi Sfintele Sarbatori Pascale.

Pachetele de doua sau trei nopti includ cina traditionala in Noaptea de Inviere si Masa Festiva de Paste, meniurile ramanand o supriza, acestea incluzand apa, cafeaua, Feteasca Alba si Feteasca Neagra.

In plus, puteti viziona un film bun, in sala de vizionare filme, sau puteti incerca un joc de sah, remi, table, domino, carti in crama. Iar daca vremea ne permite, avem parte si de jocuri outdoor sau de plimbari in imprejurimi(Manastirea Jercalai, Biserica Galbena, Manastirea Varbila, Manastirea Ghighiu, Castrul Roman, Muzeul Conacul Belu, cat si la cramele S.E.R.V.E, cramele Rotenberg si cramele DaVino).

Pretul pachetului pentru doua nopti este de 160 euro/persoana (cazare in camera double, cu mic dejun inclus ), iar pentru trei nopti este de 200 euro/persoana (cazare in camera double, cu mic dejun inclus).

* Preturile includ TVA si taxe. Curs intern hotel: curs BNR din ziua facturarii + 3%.
**Copiii de pana la 7 ani beneficiaza de gratuitate .
*** Rezervarea se considera ferma numai dupa achitarea avansului de 50%, din pretul sejurului. Diferenta de 50%, trebuie achitata pana la data de 08 aprilie 2011. Neachitarea diferentei duce la anularea rezervarii si pierderea avansului achitat.


Pentru detalii si rezervari ne puteti contacta la:
Tel/Fax : 021 / 212 52 62
E-mail : contact@conaculdintrevii.ro
www.conaculdintrevii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu