sâmbătă, 30 octombrie 2010

Nunta din poveste!



Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente pe care le planifici in viata. Iar importanta lui se amplifica prin dorinta de a ramane in amintirea ta si a celor care au fost alaturi de tine. Fiecare eveniment de acest tip are nevoie de originalitate, unicitate, de un ambient elegant ce poate sa confere clasa pe care o doriti.

Conacul dintre Vii ofera pentru astfel de evenimente cateva optiuni ce il diferentiaza fata de alte boutique hoteluri si chiar agentii de organizare evenimente: exclusivism, ambianta si rafinament, profesionalism, optimizare costuri, organizarea evenimentului si, nu in ultimul rand, locatia proprie.
Invitatii dumneavoastra vor patrunde in domeniul "Conacul dintre Vii", intr-un spatiu
marginit de ciresi, visini si meri si inconjurat de 12 hectare de vita de vie…
Vor gasi un restaurant exclusivist cu atmosfera cosmopolita interbelica, iar cel mai important fapt este ca gazdele, devotate si discrete, ale “Conacului dintre Vii”, vor oferi o substantiala “valoare adaugata”: personalizarea relatiei cu fiecare invitat in parte.

Cei care doresc un astfel de cadru pentru organizarea unui eveniment de mare importanta pot vizualiza oferta de organizare aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu