marți, 20 iulie 2010

Ambasador al turismului oenologic!

Turismul oenologic este un concept relativ "virgin" si putin popular pe meleagurile noastre. Pentru cei ce nu sunt familiari cu termenul, oenologia este stiinta vinului si isi are originile in cuvantul "oinos" care in limba greaca inseamna "vin".

Odata cu aparitia si importanta acordata stilului de viata natural, implicit si gastronomiei ecologice, a crescut si interesul pentru turismul oenologic.



Domeniul Conacul dintre Vii sprijina dezvoltarea turismului oenologic atat prin programele oferite oaspetilor nostri, precum "Calatorie in lumea Vinului", ce include vizite si degustari la cramele renumite ale zonei, Cramele S.E.R.V.E , Rotenberg si Cramele DaVino cat si prin prezentarile si degustarile de vinuri realizate in incinta conacului, de o echipa condusa de somelierul Sergiu Nedelea.

Si nu in ultimul rand, sentimentul de bucurie si recunoastere este pe masura atunci cand alte publicatii, online/offline, ne valideaza acest statut, de ambasador al turismului oenologic, precum Vinul.ro in articolul publicat saptamana trecuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu